Donnerstag, 3. Dezember 2009

HISTORIA UNIVERSAL DE LA INFAMIA: Vol. 1


TOPIC QUE S'ESCOLTA MOLT SOVINT ALS ESTATS UNITS:
A Europa (Occidental) hi ha molts serveis públics (sanitat i educació gratuïtes, bones infraestructures, pensions, atur, permisos de paternitat i maternitat, etc.) només perquè es paguen molts impostos.

FET: Quan he fet de Teaching Assistant a NYU he pagat un 15% d'impostos mensuals. A Barcelona, quan hi treballava a l'Ajuntament pagava un 16% d'impostos mensuals.

FET: La Fanny paga gairebé un 30% del seu salari mensual en concepte de taxes. A Barcelona pagava un 15%.

FET: La Fanny té una estudiant millonària, casada amb un broker de Wall Street, i ara tots dos es traslladen a viure a Londres perquè diu que allà paguen menys impostos que als USA.

FET: Quan vas a fer compres als Estats Units el preu marcat mai no inclou els impostos, els quals però s'afegeixen a la caixa quan pagues. Així doncs, mai pagues el preu que hi és marcat. Als restaurants, per exemple, sempre has de calcular en pagar un 8% més del preu que posa a la carta en concepte de taxes, i entre un 15% i un 20% addicional en concepte de propina pel cambrer, el qual es fa així el seu salari, ja que el propietari del restaurant li paga una merda (sovint un dòlar l'hora!!!)

FET: No hi ha sanitat pública, no hi ha educació pública de qualitat, les infraestructures són un desastre monumental, i la qualitat de vida del pais en general està sota zero.

PREGUNTA: On collons van a parar els impostos? A l'exèrcit o què??

Keine Kommentare: